GHS visitors: please park in the rear of the building

There’s been plenty of behind-the-scenes activity since the district broke ground for the voter-approved $30.48 million capital improvement project at Goshen High School.

We’re happy to say that the project work is steadily moving forward – in fact, it’s right on schedule.

Our faculty, staff and visitors deserve a lot of credit for the project’s smooth start. You’ve put up with some dust, dirt and noise and taken it all in stride.

To continue this efficient work, we’d like to remind all visitors to park in the rear of the Goshen High School building and park in the parking lot that faces the woods. From there, visitors should enter through the handicap entrance, pass through the gymnasium and follow the blue and white signs on the walls. This route is the quickest – and safest – way to access the main office area.